SALÁT ZE ZELENÝCH FAZOLEK, TUŇÁKA, VAJEC A RAJČAT

Přidáno dne 15.07.2018

 300 g zelených fazolek
1 malá konzervička tuňáka v oleji (80 g)
2 rajčata
2 vejce
2 naťové cibulky
15 ks černých oliv
sůl

Recept je vhodný pro bezlepkovou a nízkosacharidovou dietu a candida dietu – fáze II. a III.

Z uvedeného množství jsou 2 porce salátu jako hlavní jídlo.

Nejprve spaříte fazolky dle tohoto jednoduchého návodu.

Vajíčka uvaříte natvrdo (10 minut).

Cibulku pokrájíte najemno a olivy na kolečka.

V misce smícháte fazolky s tuňákem, olivami, cibulkou, případně dosolíte dle chuti.

Salát dozdobíte pokrájenými rajčaty, klínky uvařeného vejce a podáváte – třeba k večeři :).

Napište první komentář

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *