Pomazánka z tofu a ředkviček

Přidáno dne 29.03.2016

200 g tofu natural (1 balíček)
100 g ředkviček (cca 6 velkých)
75 ml majonézy  nebo domácí majonézy bez vajec (cca 2 lžíce)
1 rovná polévková lžíce lahůdkového droždí
sůl, pepř

Tofu nastrouháte najemno a smícháte s majonézou, lahůdkovým droždím a doladíte solí a pepřem.

Ředkvičky nastrouháte nahrubo nebo na nudličky julienne (pokud je nastrouháte najemno, pustí hodně vody a pomazánka zřídne), lehce vmícháte ke směsi s tofu a máte hotovo.

Nejlépe pomazánka chutná namazaná na domácím žitném chlebu.

Na talíři můžete ještě dozdobit ředkvičkou, posypat řeřichou či zelenými výhonky.

Napište první komentář

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *