SALÁT S RAJČATY A DRESINKEM Z JOGURTU A PESTA

Přidáno dne 13.05.2019

150 g salátu little gem (jedna hlavička)
50 g oválných cherry rajčat
100 g jogurtu
10 g pesta z medvědího česneku (jedna kávová lžička)

Z uvedeného množství je jedna porce jako hlavní jídlo nebo dvě přílohové porce.
Recept je vhodný pro nízkosachridovou a bezlepkovou dietu a candida dietu fáze I., II. a III.

Celková energetická hodnota: cca 130 kcal.

Oprané listy salátu natrháte na kousky velikosti sousta.
Rajčata pokrájíte na poloviny.

Dresink vytvoříte smícháním jogurtu a pesta.

Zeleninu v misce promícháte, zalijete dresinkem a můžete podávat.

Napište první komentář

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *