BRAMBOROVÝ SALÁT S ŘEDKVIČKAMI A PAŽITKOU

Přidáno dne 23.07.2017

500 g brambor
1 svazek ředkviček
pažitka (svazeček po průměru 1,5 cm)
2 naťové cibulky
3/4 kávové lžičky soli
4 vrchovaté kávové lžičky majonézy

Z uvedeného množství jsou 2 porce.

Oloupané brambory uvaříte doměkka, necháte zchladnout a pokrájíte na kousky velikosti sousta.

Ředkvičky a cibuli pokájíte na tenká kolečka a smícháte s brambory.

Pažitku posekáte najemno a přidáte k ostatním surovinám.

Posolíte, přidáte  majonézu a vše důkladně promícháte.
Můžete hned podávat nebo nechat v lednici vychladit.

Tímto salátem z čerstvé zeleniny můžete směle nahradit klasický bramborový salát ze surovin konzervovaných.

Napište první komentář

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *