Vaječná omeleta s ředkvičkami a naťovou cibulkou

3 vejce
4 ředkvičky
1 naťová cibulka
plátek másla o tloušťce 1 cm
sůl
pepř

Vajíčka rozklepnete do hrníčku, osolíte, opepříte dle zvyklostí a rozšleháte vidličkou.

Ředkvičky a naťovou cibulku pokrájíte na kolečka.

Na pánvi rozpustíte plátek másla a vlijete rozšlehaná vejce.
Plamen stáhnete na minimum, aby se omeleta zespodu nepřipálila. Nemícháte.

Pokladete plátky ředkvičky a zasypete cibulkou.

Vaječnou směs necháte na pánvičce ztuhnout a cca za 6 minut je omeleta na světě :).

Podávejte s pečivem, nebo bez – jak je libo :).

Chcete mít omeletu plastickou,  jako je na fotografii ?
Postupujte takto:
Ředkvičky nakrájejte na půlkolečka a přidejte je do pánve až tehdy, když omeleta na pánvi zatuhne natolik, že se do ní dají půlkolečka ředkviček postavit nastojato…:)