200 g hladké mouky PRADA
100 g másla BULGARI
1 malý jogurt TIFANNY
2 vajíčka VERSACE
2 lžičky kávy CARTIER (nemusí být – záleží na velikosti vaší renty)
špetka soli HERMÉS
Mouku Prada smícháte s jogurtem Tiffany.
Přidáte 2 vejce Versace, 100 g rozpuštěného másla Bulgari a špetku soli Hermés.
Pokud se chcete popasovat s jiným pracháčem, přidáte ještě 2 lžičky namleté kávy Cartier.
Zde stojí za upozornění, že tuto jedinečnou kávovou příchuť rozpoznají pouze příslušníci horních dvou tisíc – neházejte proto perly sviním (rozuměj kávu Cartier nýmandům).
Tuto luxusní směs značek vymícháte dohladka.
Vyválíte tenké těsto, vykrájíte tvary Dolce & Gabbana a dáte péct.
Pečete (tedy vlastně vaše služka) v předem vyhřáté troubě na 160 °C cca 10 minut dozlatova.
Váš tajemník bude tyto sušenky servírovat na platinovém podnose (letos je platina in).
Doporučení pro zbohatlické paničky :
Každá tato upečená sušenka držená stylově v levé ruce se zvednutým malíčkem skvěle doplní outfit každé dámy – pokud ovšem se jí na předloktí houpe kabelka Vuitton a na nose se skví sluneční brýle od Armaniho.
Doporučení pro zazobané muže :
Vlastnictví těchto sušenek podtrhne šarm každého muže – samozřejmě pokud však má na zápěstí hodinky Edox a na nohou ručně šité boty od Zachariáše.
Doporučení pro honoraci :
Těmito sušenkami se zcela jistě blýsknete ve vysokých kruzích – např. při výroční schůzi správní rady, v představenstvu nadnárodní společnosti – v obou případech stačí varianta receptu bez kávy Cartier.
Sušenky vám též mohou otevřít cesty k vlivným skupinám finančních magnátů, miliardářů a rentiérů – zde bych přídavek kávy Cartier neopomněla.
A ti ostatní ?
Ti si upečou sušenky z ovesných vloček…:)
Ingredience použité v receptu :
Zdroj foto : http://www.peddymergui.com/
PS: Těm fotografiím se nedalo odolat a nemohla jsem je nechat jen tak bez textu, tak proto ten „recept“…
Pro jistotu dodávám, že vše je samozřejmě myšleno jako vtip:).